Ontdekken

Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator

De ontwikkelingen bij het merk STROKR staan nooit stil. Er wordt constant gekeken naar manieren om de sextoys en dan voornamelijk masturbators te verbeteren. Met de BlowMi masturbator is deze ontwikkel helemaal gelukt. De BlowMi masturbator heeft namelijk drie verschillende functies, waaronder zuigkracht. Dit kenmerk is uniek bij een masturbator en de BlowMi is, wat ons betreft, dan ook een echte musthave.

De Eerste Zuigende Masturbator

Zoals eerder gezegd, is de BlowMi de eerste zuigende masturbator in het sextoy landschap. De zuigende kracht wordt gecombineerd met vibraties en een verwarmende effect. Door middel van deze drie kenmerken, zal de BlowMi een hele nieuwe masturbatie ervaring brengen. Voor ieder stimulatie kenmerk is een aparte knop op de masturbator te vinden. Zo kan je zelf bepalen of je alle drie de kenmerken wilt gebruiken of slechts een of twee. Ook is het met de aparte knoppen eenvoudig om de stimulatiemanieren af te wisselen. De BlowMi heeft bovendien een handzaam formaat, waardoor de masturbator lekker in de hand ligt. Ook kun je de diameter van de BlowMi aanpassen door er in te knijpen. Al deze kenmerken zullen ervoor zorgen dat de BlowMi je zeker niet teleur zal stellen.

BlowMi Video

Om de BlowMi optimaal te kunnen gebruiken, is het natuurlijk handig om te weten hoe dit moet. Daarom hebben we naast bovenstaande omschrijving ook een instructie video voor jullie gemaakt. Lekker makkelijk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *