Algemeen

Pleasure Academy: sexy of niet sexy?

Tatoeages, lichte jaloezie of schaamhaar: vind je dit sexy of juist niet? En als je tatoeages niks vindt, vind je tepel piercings dan wél spannend? Of ga je juist liever voor au naturel (en mag je geliefde dat oerwoud daarbeneden dan ook helemaal laten gaan)?

Al deze onderwerpen komen stuk voor stuk aan bod in de nieuwste aflevering van Pleasure Academy met Linda de Munck. Zij bespreekt samen met een aantal dames in duo’s wat ze wel of niet sexy vinden. En de meningen lopen flink uiteen. Want wat is sexy eigenlijk? En waarom heeft iedereen hier een andere mening over?

Doorbreken van taboes

Seks is natuurlijk iets heel subjectiefs. Wat de één lekker vindt, kan de ander tegen de spreekwoordelijke borst stuiten. Kortom: het is een heel persoonlijke kwestie. En juist omdat seks zo persoonlijk is, is het goed om erover te praten. Dat taboe moet doorbroken worden! Seks is namelijk niet gek of raar – het is menselijk en iedereen doet het.

Het doorbreken van taboes is dé specialiteit van presentatrice Linda de Munck. Zij vergaarde roem via haar eigen erotisch YouTube-kanaal en is nu presentatrice van het enige echte Pleasure Academy kanaal. Elke week bespreekt zij in een nieuwe video de leukste en spannendste onderwerpen, zoals lekkere sextoys, porno kijken of ongemakkelijk Tinderdates.

Pleasure Academy: seks voor iedereen

Het YouTube-kanaal is voor iedereen: zowel voor hem áls voor haar. Dus kun je wel een wekelijkse dosis kennis en luchtigheid omtrent de liefde, lust en seks gebruiken? Tune dan in op Pleasure Academy met Linda de Munck en bekijk elke vrijdag een nieuwe aflevering.

 

Oh, en vergeet je uiteraard niet te abonneren op Pleasure Academy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *