Ontdekken

De 10 spannendste cadeaus om te geven (en krijgen) voor Valentijnsdag!

Maak Valentijnsdag dit jaar extra spannend! Wil jij een keer niet aankomen met standaard chocola en bloemen, maar met een cadeau waar iedereen blij van wordt? Dan moet je zeker even verder lezen. Wij hebben namelijk speciaal voor Valentijnsdag een top 10 van de meest spannende cadeaus voor jullie samengesteld. De tien suggesties de we geven zijn zeer gevarieerd, dus voor iedereen zit er zeker weten iets bij!

10 Valentijn Cadeausuggesties

  1. I Love You Giftset:. Een leuk en spannend pakket speciaal samengesteld voor Valentijn. Een fantastisch pakket met massageolie, body wash, huisspray en een heerlijke toy die onmisbaar is in de slaapkamer!
  2. Womanizer: Als je echt indrukt wilt maken, is dit hét perfecte cadeau. En deze toys biedt ook nog eens 100% orgasme garantie! Dan is de keuze snel gemaakt, toch?
  3. Willie Toys Siliconen Vibrerend Eitje: Een romantisch diner gepland in een gezellig restaurant voor Valentijn? Breng het eitje in en geniet samen van een nog spannendere avond!
  4. Satisfyer Pro 4 Couples: Deze luxe toy zorgt voor een hete avond, voor zowel hem als haar. Het ideale cadeau voor beide!
  5. Pleasurelab Moonshake Massager 2: Geniet van een heerlijke massage dankzij deze verwarmende massagestaaf. Mocht een massage niet genoeg zijn, er kunnen losse opzetstukken worden bijbesteld om de avond nog extra spannend te maken. 😉
  6. STROKR Pussy Rider: Het perfecte cadeau voor hem! Deze STOKR voelt ultra zacht en heel echt aan. Dat is nog eens een cadeau om weg te geven (of te ontvangen)!
  7. The Pleasure Label: En bijzondere geur kan je humeur beïnvloeden. Maar kan er uiteraard ook voor zorgen om “in the mood” te komen.
  8. Ultiem Verlangen bordspel: De avond extra spannend en gezellig maken met dit unieke bordspel. Schrijf jouw ultieme verlangen op en nu maar hopen dat je wint!
  9. Willie Toys My Magic Vibe: Iedereen vindt het fijn om een lekkere massage te ontvangen, maar zelden heb je zin om er een te geven. Speciaal voor dit soort momenten is deze toy ontwikkeld! Een heerlijke massagestaaf voor een romantische avond alleen of samen!
  10. Willie Duo Vibrator: Twee plekken in één keer stimuleren? Daar is meestal wat hulp voor nodig. De Willie Duo vibrator zorgt hiervoor en kan uiteraard samen of alleen worden gebruikt!

We wagen het te betwijfelen, maar zit er niks voor je bij? Bekijk dan de Valentijnsdag pagina op Willie.nl. Hier vind je alle speciale aanbiedingen voor de dag van de liefde. Houd de pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer aanbiedingen bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *