Milkshake Festival
Ontdekken

3 muziekfestivals waar je fantasie alle vrijheid krijgt + Winactie

Nederland mag dan een klein landje zijn, in festivals zijn we groot. De keuze is zelfs zo overweldigend, dat het knap lastig zal worden om een land te vinden dat meer te bieden heeft. Genoeg te doen dus, maar waar ga je heen als je wilt dansen tussen een explosie aan aparte decors en open-minded mensen in bizarre outfits? Grote kans dat je dan terechtkomt op één van de onderstaande muziekfestivals waar niets te gek is.

Valtifest (9 september 2017)
Elk jaar, begin september, komen de dresscode-lovers weer in grote getale af op Valtifest. Dit kleurrijke dancemuziekfestival heeft bij iedere editie een speciaal thema waar je als bezoeker je eigen creatieve invulling aan mag geven. Zo stonden voorgaande jaren in het teken van bijvoorbeeld De 7 Zonden, Beestenboel en All in the Family. De Valtifestparty van dit jaar belooft een extra grote knaller te worden. Valtifest bestaat dan namelijk precies 10 jaar!

Burning Man NL
Het wereldberoemde Burning Man kent sinds vorig jaar ook een Nederlandse versie. Net als de Amerikaanse editie, is Burning Man NL een tijdelijke alternatieve mini-samenleving gebaseerd op principes als zelfexpressie, delen en je verantwoordelijk voelen voor de ander. Hoe het festival eruit ziet en wie er optreedt, wordt helemaal bepaald door de bezoekers. En daarbij is niets te gek, zolang het maar uit vanuit liefde gebeurt. Of er dit jaar weer een editie plaatsvindt is trouwens nog onzeker, maar je kan je wel aanmelden als vrijwilliger.

Winactie – Milkshake Festival (29 & 30 juli 2017)
Intolerantie, hokjesgeest en aso-gedrag zal je op het Milkshake Festival niet gaan zien. Iedereen wordt daar geaccepteerd zoals ‘ie is. Het hele feest draait om doen wat normaalgesproken binnen maatschappelijke kaders niet zo makkelijk is, namelijk je extravagant kleden en openlijk uitkomen voor je seksualiteit. ‘Niets moet, alles mag’ is dan ook het credo en dat is altijd duidelijk te zien bij de free-minded bezoekers van Milkshake!

Wil jij deze zomer óók feesten op het Milkshake Festival? Like dan iLOV op Facebook en doe meteen mee aan onze Milshake winactie.  Misschien ontvang jij dan wel 2 gratis vrijkaarten voor zondag 30 juli!

 

iLOV MILKSHAKE 29 & 30 Juli 2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *