Ontdekken

4 masturbatietips voor mannen

Masturberen is supergezond. Regelmatige soloseks vermindert stress, zorgt voor een stukje geluk en draagt bij aan een gevarieerd seksleven. Dat mooie resultaat kan op veel manieren gerealiseerd worden, maar toch zullen de meeste mannen zichzelf elke keer op dezelfde wijze bevredigen. De onderstaande 5 tips zijn daarom zeker de moeite waard om uit te proberen, want afwisseling is altijd spannender.

Twee handen

De techniek die ongetwijfeld het meest zal worden toegepast, maakt gebruik van slechts één hand. Maar met twee handen kan je veel meer intensiteit creëren. Als je de penis met beide handen vastpakt, kun je krachtigere op- en neergaande bewegingen maken. Wat ook nog kan, is glijmiddel erbij gebruiken en zo voor een ware glijsensatie zorgen.

Verschillende posities

Deze tip is bedoeld voor mannen die zichzelf voornamelijk vanuit een zittende positie bevredigen. Het is een aanrader om een andere houding uit te proberen, omdat de masturbeer-ervaring daar echt een nieuwe dimensie door krijgt. Zo is geknield masturberen een interessante afwisseling en is staand of juist helemaal liggend ook het uitproberen waard.

Tepels

De tepels worden vaak over het hoofd gezien of juist onderschat door masturberende mannen. Jammer, want ze zorgen wel voor een heel lekkere tinteling als ze gestimuleerd worden. Iedereen zal daar wel zo zijn eigen voorkeur in hebben. De één houdt van strelen en de ander juist van knijpen. Wie van het laatste houdt, doet er zeker goed aan om wat tepelklemmen te kopen.

Speeltjes

Teveel mannen hebben helaas nog altijd het idee dat sekstoys vooral voor vrouwen bedoeld zijn. Niets is minder waar. Mannen hebben de keuze uit zeer effectieve masturbators zoals de Fleshlight of de Pulse. De Fleshlight is een kunstvagina die het genot van echte seks op zeer realistische wijze simuleert. De Pulse is een toy die je om de penis schuift. Vervolgens kan je hem laten vibreren of heen en weer schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *