Ontdekken

Anale Seks: Hoe gebruik ik een Buttplug

Als je denkt aan anale seks, denken de meeste mensen vaak aan anale penetratie. Toch zijn er vele andere manieren om anaal gestimuleerd te worden, zoals met de vingers of met toys. Zeker voor een eerste anale stimulatie ervaring zijn die laatste twee absoluut aan te raden. Door anaal te stimuleren met vingers of toys, kan je de omvang van de stimulatie namelijk opbouwen. Met de vingers zorg je ervoor dat de omvang van de eerste anale ervaring een stuk kleiner is dan direct met de penis. Met een buttplug kan je de omvang letterlijk opbouwen. Een buttplug is daarom ook de ideale toy voor anale seks, ook als je al een ervaren anale sekser bent. Maar hoe kan je zo’n buttplug nou het beste gebruiken?  

Bepaal de juiste maat

Zoals we al zeiden, een buttplug is de ideale sextoy voor een eerste anale ervaring. Belangrijk is dan om te bepalen met welke maat buttplug je wilt beginnen. Hierbij raden wij aan om een buttplug met een diameter tussen de 2-3 cm om mee te beginnen. Mocht deze maat bevallen, kan je de diameter altijd uitbreiden, door een grotere buttplug te bestellen. Als je niet iedere keer als je een stapje verder wilt gaan, een nieuwe anaalplug wilt bestellen, kun je ook een anaalplug set bestellen. De anaalplug set van Willie Toys, is bijvoorbeeld en set met drie anaalpluggen. Hierbij verschilt de diameter tussen de 2,8 en 4,5 cm. Ideaal dus om gewend te raken aan de verschillende groottes van de buttplugs. Mocht je toch kiezen voor een losse buttplug, kan je de ideale diameter eenvoudig vinden door deze aan te klikken bij de filters.

De buttplug gebruiken

Nu je de juiste diameter hebt bepaald, of een combipakket hebt besteld, kan je de buttplug gaan gebruiken. Het eerste om rekening mee te houden, is dat je de buttplug en de anus goed insmeert met glijmiddel. Omdat je gebruik maakt van een seksspeeltje is het belangrijk om hierbij te kiezen voor glijmiddel op waterbasis. Vervolgens kan je de buttplug voorzichtig naar binnen laten glijden en een beetje op en neer bewegen. Hoe verder je de plug hierbij inbrengt, hoe groter de diameter wordt. Je kunt er ook voor kiezen om de buttplug een tijdje in de anus te laten zitten. Dit kan veilig omdat iedere buttplug voorzien is van een platte basis. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld ook seks hebben met je partner en een beetje voelen hoe het is om dubbel gepenetreerd te worden. Genoeg manieren dus om een buttplug te gebruiken.

Reinig de buttplug na afloop

Als je klaar bent met het gebruiken van de buttplug, is het zeer belangrijk dat je deze reinigt. Zoals bij iedere sextoy is het belangrijk om deze te reinigen, om de levensduur te optimaliseren. Door een sextoy te reinigen, kan je er namelijk langer van genieten. Bij een buttplug komt daar nog bij dat er veel bacteriën in de anus zitten, waardoor het heel belangrijk is om de toy te reinigen. Op deze manier kan je de buttplug altijd schoon en zonder zorgen opbergen in bijvoorbeeld je nachtkastje. Een buttplug kan je het beste reinigen met speciale toycleaner  Deze reinigingsspray is eenvoudig aan te brengen en vervolgens met een doekje af te nemen. 

Gerelateerde producten:

Willie Toys Anaalplug Set
Willie Toys Anaal Glijmiddel
Willie Toys Toycleaner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *