black-friday-festival-is-begonnen
Algemeen

Black Friday Festival: Unieke Kortingen & Gratis Goodies

Black Friday Festival? Jazeker! Willie.nl wordt zo blij van Black Friday, dat we er een heel festival van hebben gemaakt. Bijna de gehele maand november staat in het teken van Black Friday. Gedurende het festival zijn er meerdere acties die voor kortere of langer tijd lopen. Iedere week kan je daarom profiteren van unieke aanbiedingen en extra’s bij bestellingen. Om altijd up to date te zijn van de aanbiedingen, kan je geregeld de speciale black friday festival pagina bekijken. Om alvast een tipje van de sluier te lichten, staan hieronder een aantal heerlijke acties.

Meerdere giveaways bij Fleshlight

Fleshlight, de nummer 1 sextoy voor mannen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Black Friday Festival. En omdat het de nummer 1 sextoy voor mannen is, zijn er maar liefst 2 aantrekkelijke aanbiedingen te vinden op de website. Voor de heteroseksuele man en de Fleshlight voorzien van een vagina, wordt er namelijk een gratis tablethouder weggegeven bij besteding van €40 of meer aan Fleshlight producten. Voor de mannen die meer van een Fleshlight houden voorzien van een anus, van een bekende pornoster, wordt er een extra sleeve kado gedaan bij aankoop van een FleshJack.

Spannend Sekskussen bij Lelo

Dat de sextoys van Lelo van absolute topkwaliteit zijn, is algemeen bekend. Dat je jezelf of je partner heerlijk kunt stimuleren met de sextoys van Lelo, mag dan ook geen verrassing zijn. Toch is er een manier om deze heerlijke stimulatie nog overweldigender te maken. Het Lelo Sekskussen zorgt namelijk voor extra comfort en mogelijkheden met Lelo sextoys. Maar ook als je met je partner seks hebt kan het kussen goed van pas komen. En het allermooiste van het Lelo Sekskussen is dat je deze nu helemaal gratis krijgt bij besteding van €25 of meer aan Lelo artikelen. Deze actie is alleen geldig tijdens Black Friday Festival en zal zeker een meerwaarde bieden.

Sextoys voor de helft van de Prijs

Gratis goodies zijn natuurlijk altijd leuk, maar producten met hoge kortingen zijn toch ook de moeite waard? Dat is dan ook het geval bij de speeltjes van Big Teaze Toys. De nieuwste en zachtste duo vibrators zijn namelijk met 50% korting afgeprijsd en nog maar €39,95. En alsof dat nog niet genoeg is kan je tijdens Black Friday Festival de Classic I Rub My Duckie Massager bestellen met 63% korting voor maar €14,95.

Topacties Rond Black Friday

Behalve de bovengenoemde acties en aanbiedingen zijn er nog meer acties op de website te vinden waar je vrolijk van wordt. Daarbij komt dat tijdens en rond Black Friday zelf, er nog meer acties en aanbiedingen komen die je eigenlijk niet mag missen. Omdat wij wel van een beetje spanningsopbouw houden, kunnen we niet precies zeggen wat deze aanbiedingen precies zullen zijn. Ook wanneer bepaalde kortingen verrekend worden houden we nog even voor onszelf. Maar als je van aanbiedingen op condooms, clitoris/luchtdruk vibrators of massagers houdt, is het zeker de moeite waard om de website en social media de komende maand in de gaten te houden.

Black Friday Festival op Radio & TV

Om op de hoogte te blijven van de acties tijdens Black Friday Festival, kun je; de website in de gaten houden, de social media-accounts bekijken of je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief, maar als je geluk hebt, zie of hoor je de nieuwste aanbiedingen ook voorbij komen op radio en tv. Tijdens Black Friday Festival kun je de nieuwste aanbiedingen namelijk voorbij horen komen op radio 538. Maar ook op tv zullen de nieuwste aanbiedingen rond de leukste programma’s te zien zijn. Houdt daarom ook SBS 6, Net 5 en Veronica in de gaten om niets te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *