black-friday-korting-op-alle-wingman-condooms
Algemeen

Hoge Korting op alle Wingman condooms tijdens Black Friday Festival

Wingman Condooms, de enige condooms die je om kunt doen met 1 hand, winnen steeds meer aan populariteit. Ook bij Willie.nl zijn we erg enthousiast over deze geweldige condooms. Daarom kan een Wingman actie tijdens het speciale Black Friday Festival natuurlijk niet ontbreken. Profiteer alleen deze week van 30% korting op het gehele assortiment. Dat betekent bijna zoveel als 3 halen, 2 betalen. Lees hier alles over Wingman, de actie en sla je slag.

Hoe werkt een Wingman Condoom?

Een condoom omdoen is niet moeilijk, maar bij de reguliere condooms kost het dikwijls wel aandacht en tijd. En teveel tijd besteden aan het omdoen van een condoom wil je eigenlijk niet. Immers, je wilt intiem blijven en niet stuntelen met het condoom, die op dat moment net even niet meewerkt. Gelukkig hoeft dat ook niet meer; Met een Wingman condoom is een condoom omdoen een fluitje van een cent. Ze zijn namelijk bijzonder gemakkelijk in het gebruik, dat gestuntel in het heetst van de strijd verleden tijd is. Als je eenmaal een condoom van Wingman geprobeerd hebt, wil je niet anders meer.

Wingman condooms hebben een speciale clip. Deze clip is duidelijk zicht- en voelbaar. Zelfs in het donker weet je direct wat de bovenzijde van het condoom  is. Het tuitje hoef je ook niet meer vast te houden. Je schuift hem, met behulp van de clip eenvoudig naar beneden toe. Zit hij eenmaal goed, dan hoef je alleen de clip er nog af te halen en de intimiteit kan beginnen. Dit allemaal kan met één hand, waardoor de spannende sfeer tussen de lakens behouden blijft. In de video hier boven laat Linda de Munck zien hoe eenvoudig het Wingman condoom is.

Regulier Condoom versus de Wingman

Het reguliere condoom is al lange tijd op de markt. Ze worden veelvuldig gebruikt, maar meetal is het een hinderlijke onderbreking van het voorspel. Er moeten te veel handelingen verricht worden, die je op dat moment liever niet uit wilt voeren. Een Wingman condoom neemt die frustratie weg, zonder dat dit ten koste van de veiligheid gaat. Dit komt met name door het clipje, dat een wereld van verschil maakt. Het clipje is voorzien van een logo, aan de hand van dit logo voel je of je de bovenkant vast hebt. Als dit het geval is, rol je het condoom naar beneden. Als het condoom goed zit, kan je het clipje eenvoudig verwijderen en overgaan tot de seksuele handelingen.

30% korting op alle Wingman condooms tijdens Black Friday Festival

Black Friday kennen we inmiddels allemaal wel. Het is typisch Amerikaans en wordt altijd op de dag na Thanksgiven gehouden. Dit fenomeen, waar met grote kortingen gestrooid wordt, zien we steeds meer terug in Nederland. Zo is er van 1 tot en met 26 november het Black Friday Festival bij Willie.nl. In de laatste week van het festival is het mogelijk om Wigman condooms met maar liefst 30% korting te bestellen. Deze actie geldt op alle Wigman condooms. Je mag dus eigenlijk wel stellen dat je dubbel plezier beleeft aan het Black Friday Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *