Ontdekken

De beste toys voor een opwindende trip

Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor de zomer? Misschien wel en zit je in gedachten al onder de Spaanse zon, trek je door Zuid-Amerika of doe je een Europees stedentripje. Neem dan alvast een klein voorproefje op de vakantiepret door na te denken welke van de onderstaande speeltjes jij mee zou nemen. Die zijn namelijk ideaal voor reizigers omdat ze een handig miniformaat hebben.

Tantric Traveller
De Tantric Traveller is een handzame bulletvibrator die maar liefst tien verschillende krachtige vibratieritmes kent en geheel waterproof is. Hij kan met en zonder de bijgeleverde sleeve gebruikt worden.

Intro 1
De perfecte minivibrator voor onderweg is zonder twijfel de Intro 1 van het merk Jimmyjane. De kop heeft een speciaal design waardoor de clitoris extra goed gestimuleerd kan worden. De Intro 1 heeft drie verschillende standen en is beschikbaar in roze, blauw en paars.

Vera smart mini rabbit
Voor de reizigster die haar g-spot en clitoris tegelijkertijd wil verwennen is de Vera smart mini rabbit vibrator de ideale toy. Met een drukknop is hij in te stellen op één van de zeven verschillende vibratiepatronen waarmee je binnen no-time grote hoogtepunten bereikt!

Firefly Pleasure Plug
Ook anaalpluggen zijn te koop in handige miniversies. De Firefly Pleasure Plug is een extra leuke variant omdat hij licht in het donker geeft. Hij is 8 centimeter lang en heeft een diameter van 4,3 centimeter. Wil je hem in het roze, blauw of geel?

Mini clitorispomp
Stimulatie door middel van luchtdruk met een clitorispompje is een echte aanrader omdat het een unieke sensatie geeft. Het werkt door het bolvormige kapje op de clitoris te plaatsen en te knijpen in de siliconen bal. Er ontstaat dan een vacuümeffect. Je kan eenvoudig de luchtdruk eraf halen door een knop in te drukken onder de bal. Een clitorispomp is dus geheel safe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *