Algemeen

Dé Cadeautip van het Jaar: The Pleasure Label

De liefde voor je partner tonen kan altijd en overal. Het kan bijvoorbeeld door je partner te verwennen met een cadeautje. Maar je kan je partner ook fysiek verwennen. Het mooiste zou zijn als je deze twee verwennerijen kan combineren. Gelukkig is er net op tijd een gloednieuw merk gelanceerd: The Pleasure Label. Het merk brengt verschillende producten op de markt, waarbij de geur centraal staat. Want als er iets is wat de sfeer of je humeur kan beïnvloeden, dan is het een bijzondere geur. Deze bijzonder geuren komen dan ook terug in de 3 verschillende productlijnen.

Unieke Geursamenstelling

Bij The Pleasure Label begrijpen ze dat een geur je in de stemming kan brengen voor een gezellige, romantische of opwindende nacht met je partner. In welke stemming je ook bent, bij iedere stemming hoort een bepaalde geur. Bekijk hieronder de lijnen en kies de geur die het best bij jullie past.

  • Chillin Me Softly: Met een vleugje van vetiver, sandelhout, katoen en mandarijn bloesem
  • Into The Groove: Met een vleugje Kardemom, witte tabak, kaneel en amandel
  • Rebel Kisses: Een vleugje Vanille, Kardemom, leer en sandelhout
  • About to Get Wet: Met een vleugje van Basilicum, Citroengras, Leer en Jade

Iedere lijn heeft dus zijn eigen unieke geur. En per lijn zijn er weer verschillende producten. Ieder product zorgt op z’n eigen manier voor verbetering van de intieme sfeer.

Home Fragrance

Allereerst is er de Home Fragrance oftewel de huisgeur.  Als je deze geur door je huis verspreidt, worden niet alleen de reukzintuigen geprikkeld. Het verandert de hele sfeer binnen het huis. Zodra je de geur ruikt, krijg je namelijk spontaan zin om iemand te bespringen. Denk er dus goed over na wanneer je de Home Fragrance gebruikt. Het is namelijk wel zo handig om je partner te bespringen en niet een willekeurige pakketbezorger.

Massage Olie

Je partner bespringen kan natuurlijk ook in de vorm van een massage. Een massage hoeft namelijk echt niet altijd met de handen te gebeuren. De massage olie van The Pleasure Label ontspant je partner niet alleen door jouw aanrakingen maar ook door de ingrediënten. De olie heeft namelijk een prikkelende, kalmerende en voedende werking op de huid. Zo is een massage van je partner dus niet alleen opwindend of ontspannend, maar ook functioneel. Met een zachte en verzorgde huid, zijn jullie klaar voor de volgende stap.

Body Wash

Met de Body Wash van The Pleasure Label wordt een bezoekje aan de badkamer een sensuele ervaring in plaats van een vluchtig bezoek om je dag te beginnen. Met de Body Wash neem je de tijd voor elkaar en gaat bijvoorbeeld uitgebreid badderen. De Body Wash met de inmiddels kenmerkende geuren zorgt er hierbij voor dat jullie je nog meer aangetrokken voelen tot elkaar.

Cadeau voor Allebei

Of je nou voor de Home Fragrance, de Massage Olie of de Body Wash gaat. De producten van The Pleasure Label zijn echte cadeautjes. En dan hoeft dat helemaal niet voor een speciale reden te zijn. In eerste instantie is het een cadeautje voor degene die het ontvangt. Maar als het eenmaal uitgepakt is, is het een cadeau voor jullie allebei. De geuren van The Pleasure Label zijn namelijk echt een feestje! Wij worden er in ieder geval blij van! Wie ook blij wordt van The Pleasure Label is Heleen van Royen. Ze heeft zelfs al meerdere keren een post op Instagram gewijd aan de producten, omdat ze er zo enthousiast over is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *