Ontdekken

Dit is de meest complete aftrekgids voor haar

Aftrekken, rukken, sjorren, fappen of vuistvogelen. Mannen weten precies hoe het moet, terwijl het voor de vrouw vaak een grote uitdaging is. Toch is het vrij eenvoudig voor haar om te leren hoe je hem een handmatig hoogtepunt bezorgd. Elke vrouw kan namelijk een echte aftrekexpert worden als ze onderstaande tips in de praktijk brengt.

De erectie
Als hij nog niet opgewonden is, is het natuurlijk belangrijk om daar eerst voor te zorgen. In vrijwel alle gevallen is voorspel, inclusief een beetje strelen, genoeg om elke penis in no-time recht overeind te krijgen.

Vasthouden
Als het moment daar is om te beginnen met aftrekken, is de juiste manier van vasthouden cruciaal. Alhoewel het per man kan verschillen, stelt de norm dat je het beste de penis bovenaan kan vasthouden met de volledige hand. Let erop dat de grip niet te soft, maar ook niet te stevig is.

Twee handen
Probeer, als het kan, de penis met twee handen vast te houden. Daar kan ook mee gevarieerd worden door hem met één volledige hand bovenaan vast te houden, en met de andere hand onderaan door met twee vingers een ring te vormen. Zo simuleer je het effect van een cockring.

De frenulum
Mannen hebben een extreem gevoelig plekje op de eikel zitten. Het heet de frenulum, of simpelweg het toompje. Hij zit aan de onderkant van de eikel en elke stimulatie van dat plekje resulteert in intens genot voor hem.

Tempo
Hoe hard of hoe zacht het tempo moet zijn waarin op en neer gegaan wordt met de hand kan afhankelijk zijn van persoonlijke voorkeur. Maar als je uitgaat van deze stelregel zit je altijd goed: de opbouw, dus aan het begin, moet rustig zijn en in de finale, dus als hij bijna klaarkomt en zwaarder begint te ademen, mag een steeds hoger tempo aangehouden worden.

Teasen
Een beetje plagen is een van de beste manieren om een extra spannend aftrekavontuurtje te creëren. Door bijvoorbeeld te stoppen met aftrekken, eventjes heel zachtjes te strelen en daarna weer door te gaan kan je hem helemaal gek maken. Vooral als je hem daarbij heel ondeugend aankijkt!

Glijmiddel
Het is een echte aanrader om het aftrekken een extra dimensie te geven door glijmiddel te gebruiken. Voor hem voelt het als een heerlijke sensatie en voor haar wordt het aftrekken een simpele kwestie van de hand op een neer laten glijden over de penis.

Communiceer
Als je als vrouw zeker wilt weten dat hij geniet van jouw handen, is communiceren de allerbeste tip. Door hem aanwijzingen te laten geven, komt het allerbeste resultaat altijd gegarandeerd tot stand. Zeker voor vrouwen die nog geen enkele ervaring hebben is dat de way to go!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *