Wingman condooms
Ontdekken

Eerste Hulp In De Slaapkamer

Maak kennis met de Wingman, je rechterhand in je slaapkamer.

We kunnen er lang of kort over praten, maar niet iedereen is handig in het omdoen van een condoom. Dat maakt ze, zoals je natuurlijk al weet, niet minder belangrijk. Maar wat moet je nou met die combinatie? Daar is iets op bedacht: Wingman. Zie het als je rechterhand in de slaapkamer. Geen geklungel meer, wel een goed gevoel – over jezelf én het condoom dat je gebruikt.

Wingman-condooms zijn gemaakt van een superdun materiaal dat goed aansluit en bijdraagt aan een natuurlijk gevoel. Daarbij zijn ze ontzettend makkelijk in gebruik én extra veilig (ergo: je kunt al je zorgen loslaten en echt genieten van dat intieme moment met je partner, wel zo prettig). Gestuntel is voorgoed verleden tijd. We leggen het uit.

Wingman dankt zijn naam aan de vleugels die om het condoom heen zitten, waardoor je het makkelijk kunt omdoen. En met makkelijk bedoelen we ook écht makkelijk, want dit is misschien wel het enige condoom dat je met één hand kunt omdoen (zelfs als je twee linkerhanden hebt). Dankzij het vacuüm tuitje, is een tweede hand namelijk niet nodig. De Wingman dient dus niet alleen als beschermer tijdens de sex, je komt ook extra smooth voor de dag. Als een man met zelfvertrouwen die weet wat-ie doet. Best handig dus.

Zo werkt Wingman

1. Scheur de verpakking voorzichtig open
2. Pak de Wingman condoom bij zijn vleugels met het logo naar boven.
3. Duw beide vleugels in één beweging naar beneden
4. Draai de plastic ring met vleugels van het condoom af
5. Klaar is [vul je eigen naam in]! (Hoewel… de echte fun begint nu pas).

Ik denk dat we genoeg hebben gezegd. Op naar de winkel: je kunt de Wingman-condooms online bestellen via Condoomfabriek.nl/Wingman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *