Ontdekken

Er is eindelijk een vrouwentoy van Hot Octopuss!

De ene vibratie is de andere niet, en dat merk je pas echt goed in het geval van een sextoy. Wat je het liefst wilt, zijn trillingen die voelbaar diep je lijf in gaan en voor sensationele orgasmes zorgen. Het hippe Engelse sextoymerk Hot Octopuss begrijpt dat als geen ander en ontwikkelde een revolutionaire triltechnologie die nu eindelijk ook beschikbaar is in de vorm van een vrouwentoy!

Pulse

Hot Octopuss is bekend geworden met de Pulse, een met prijzen bekroonde masturbator voor mannen die ook in een duo-variant voor heterostellen beschikbaar is. Zo kon de vrouw toch een beetje meegenieten van de unieke PulsePlate-technologie die voor een ongekend vibratiegenot zorgt. Maar dankzij de nieuwe toy ligt de focus eindelijk voor de volle 100% op de vrouw, een echte toyrevolutie dus die na een succesvolle release in Engeland nu ook is gearriveerd op Nederlandse bodem!

Queen Bee
De nieuwe vrouwengadget van Hot Octopuss luistert naar de naam Queen Bee. Het is een toy in de categorie massagewand, gericht op clitorisstimulatie, die exact dezelfde powervibraties biedt als de Pulse. Deze zogeheten oscillerende trillingen, die intens diep gaan, zijn beschikbaar aan de ene kant van de toy. Aan de andere kant zit een vibratievlak met zachte trillingen zodat er afwisselend genoten kan worden. Niet alleen tijdens de seks, maar ook vooraf. Want de softe vibraties zijn perfect voor het geven van een lichaamsmassage, en dat is natuurlijk altijd een goed idee voor een spannend voorspel.

Tip: de Queen Bee is nu exclusief beschikbaar bij Willie.nl en wordt daar gratis verzonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *