Lust

Erotisch Verhaal: Voornemen (Deel 1)

Wij kennen elkaar van Twitter. Jij bent Mara, 52 en ik Daan 42. Voorheen kenden wij elkaar niet, maar wij hadden zo’n leuk zijdelings contact dat jij voorstelde elkaar bij de koffieautomaat te treffen van het gebouw waar wij beiden zo nu en dan zijn. Heel snel al gaven wij signalen af deze kop koffie leuker te vinden dan alleen een gezamenlijk drinken van automatenbocht en wisselden wij onze telefoonnummers uit. “Want dat is handig…”

Inmiddels hebben wij vrijwel elke dag contact via WhatsApp. Natuurlijk over ons werk, gezinsleven en zielenroerselen. Zelfs wat wij ’s avonds voor onze gezinnen zullen koken delen wij met elkaar. De hele dag door zoeken wij elkaar op. Vragen en geven aandacht. Vrienden zijn wij. Echte vrienden. Dol gek op elkaar, maar de afspraak is heel helder dat onze gezinnen hier niets van mogen merken. Zij gaan voor. Hoe dan ook. Dat betekent dat wij elk bericht, elke foto direct grondig verwijderen. Na een date met jou rook ik een stevige sigaar in de auto, zodat elke geur van jou, hoe intens jammer ook, verdwenen is als ik thuis kom. Wat mij dan rest is de herinnering aan jou, onze zoenen, jouw strelingen en mijn vingertoppen op jouw huid.

Fluisterkreunen

Ondertussen hebben wij vrijwel elke dag zinderende seks. Virtueel weliswaar, maar wat een gruwelijk diepe opwinding roep jij bij mij op, Mara. Sinds ik jou heb word ik soms ’s nachts zo geil wakker dat de boter ervan gesmolten is. Dan sluip ik mijn bed uit en ga naar beneden. Soms in de tuin, of bij de eettafel, het aanrecht, maar meestal bij de keukentafel trek ik mij dan met jou in gedachten langzaam af. Traag trek ik dan de voorhuid over mijn geslacht tot de dikke paarse eikel bloot ligt. Dan maak ik mijn linkerhand nat met spuug en streel met de natte hand mijn eikel. Ondertussen pompt mijn penis zich steeds verder op tot de normaal sterk geplooide huid strak staat en aders zich duidelijk zichtbaar en voelbaar langs de stam aftekenen. Mijn teelballen hangen los en ontspannen in de zak. Met mijn rechterhand kneed ik de grote ballen. Zij zijn weliswaar ruim twintig jaar geleden geopereerd en steriel gemaakt, maar man man wat een zaad smak komt er nog uit. Natuurlijk niet bij een ultra snelle trektocht, maar als het rustig opgebouwd wordt dan kom ik met stevige volle stralen. Zo ook daar ’s nachts bij de keukentafel als ik met jou in gedachten zelfseks heb. Niet alleen in gedachten. Ik fluisterkreun jouw naam Mara. Vooral als ik na enige tijd mijn orgasme niet meer wil onderdrukken en hunker naar de bijna explosieve ontlading fluisterkreun ik steevast jouw naam. Dan laat ik het ook gaan. Stevig trek ik de huid over de stam en kijk trots naar de eikel die dan tevoorschijn komt. Steeds weer trek ik de huid heen en terug over, terwijl mijn rechterhand mijn ballen liefkoost en weegt. Dan, als vanuit het puntje van mijn staartbot voel ik mijn orgasme door mijn lendenen rollen. Onstuitbaar, een onvruchtbare eruptie die tegen de wanden van jouw kut uiteen moet spatten. Jou moet vullen met mijn warme witte vocht. Mijn gloeiende sperma. Alleen voor jou en door jou opgeroepen om jou te gerieven. Mijn zaad voor jou alleen. In plaats van diep in jouw diepste goddelijke plekje aan jou geplengd te worden, vliegt het zaad in dikke klodders over de tafel. Een enkel druppel eindigt tegen het raam, maar het grootste deel van de lust eruptie ligt verspreid over de vier persoons-tafel. Soms maak ik voor jou een foto van de plas zaad en app je die, zodat jij de volgende morgen bij het ontwaken van de weeromstuit jouw vocht tussen jouw hemelse lippen voelt parelen.

Dan komt het onvermijdelijke laatste onderdeel van de masturbatie. Opruimen. Met een vochtige doek neem ik alles af dat door mijn zaad geraakt is. Enigszins met een spijtig gevoel ruim ik het sperma op, bedenkend dat het op jouw geweldige lijf uitgesmeerd zou moeten worden, met liefde in jouw schoot gestort had moeten worden of op zijn minst door jou geproefd had moeten worden.

Mooi vooruitzicht

Vier uur ’s nachts nog anderhalf uur voor de wekker Madame Butterfly zou afspelen. Wat een ontspannen ontwaken is dat elke keer weer, maar vandaag zou ik ontwaken met een warme herinnering aan mijn zelfseks voor jou en het vooruitzicht dat jij en ik binnenkort alle kantooruren in een hotelkamer zullen doorbrengen. Ons uren aaneengesloten kunnen overgeven aan elkaar, onze verboden liefde en goddelijke lust.

Komende donderdag is het zover. Ik heb voor ons een kamer geboekt bij het Van der Valk in Almere en een plan bijeen gefantaseerd om jou tot op het diepste bot te laten genieten. Ik zal ervoor zorgen dat jij op de terugweg naar het station, vanwaar jij met jouw auto naar huis zult rijden, alleen nog nagenietend sprakeloos zult zijn en jouw gedachten op flarden van onze lust zullen weg zweven. Alleen al van die gedachte voel ik leven in mijn kruis.

Wordt vervolgd…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *