europe-magic-wand-voordeel-dagen-op-black-friday-festival
Algemeen

Europe Magic Wand Voordeel Tijdens Black Friday Festival

De Europe Magic Wand, een van de bekendste sextoys ter wereld, die ook nog eens multifunctioneel is. Een massage of stimulatie van de clitoris, het maakt met de Europe Magic Wand niet uit. Met de opzetstukken van de Europe Magic Wand, worden de mogelijkheden nog groter en kan je ook eenvoudig de g-spot bevredigen. En wij vinden dat iedereen alle mogelijkheden van de Europe Magic Wand moet kennen, ontvang je nu 29% korting op de massagestaaf. De opzetstukken zijn zelfs met 63% korting verkrijgbaar. Profiteer alleen tijdens de laatste week van het speciale Black Friday Festival.

De Europe Magic Wand

Zijn naam doet het al vermoeden: De Europe Magic Wand brengt je keer op keer naar een ongekend magisch hoogtepunt. Deze no nonsense vibrator is vervaardigd van zeer hoogwaardige kwaliteit, zodat je zo vaak als je maar wilt van deze magie kunt genieten. De Massager wordt geleverd met een snoer van 236 cm. De vibrator heeft een lengte van 31 cm en is afgewerkt met een siliconen bol van 6 cm. Deze magische toverstaf heeft 6 verschillende vibratiesnelheden zodat men rustig kan beginnen met genieten in de laagste stand, zodat je niet direct schrikt. De Europe Magic Wand is uitgevoerd in de kleuren blauw/wit en weegt maar liefst 700 gram. De buigzaamheid maakt dat de Wand zorgt voor de optimale intensiteit. Met deze Toy is er geen houden aan en gaan alle remmen los. De ideale oplossing als je moeite hebt met klaarkomen.

Met de hulpstukken voor dit massage apparaat is de magie compleet

Verrijk je wereld van genot met de Europe Magic Wand opzetstukken. Deze hulpstukken hebben allemaal hun eigen kenmerken. Het Genius opzetstuk is speciaal ontworpen om ook de G-Spot te stimuleren. Het blauwe siliconen opzetstuk zorgt ervoor dat de trillingen de G-Spot intens zullen stimuleren. Voor een optimale ervaring wordt geadviseerd om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het Magic Wand Genio opzetstuk is van hetzelfde materiaal als de Genius. Het model lijkt op de standaard bol maar verschilt doordat hij is afgewerkt met kleine bobbeltjes. Deze bobbeltjes zullen de clitoris extra stimuleren als je het opzetstuk over de clitoris beweegt. Het Magic Wand Silky Touch opzetstuk is een zijdezacht hulpstuk voor de gevoelige plekjes. De Europe Magic Wand opzetstukken zijn makkelijk te reinigen met toycleaners. Dit massageapparaat is ook verkrijgbaar in voordeelpakketten waarbij de wand wordt geleverd met glijmiddel, toycleaner en opzetstukken.

Europe Magic Wand voordeel tijdens het Black Friday Festival

Verwen jezelf nu dubbel door deze Magic Wand aan te schaffen met 29% korting en profiteer van 63% korting op de opzetstukken. De actie loopt tijdens het speciale Black Friday Festival, van 19 november t/m 2 december. Ben je al in het bezit van een Europe Magic Wand of overweeg je er een te kopen? Dan is nu het moment om te profiteren van de unieke kortingen. Met de opzetstukken zal de ervaring met de Europe Magic Wand nog beter zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *