Algemeen

Wij zijn genomineerd voor de Shopping Awards 2020

Op 26 maart 2020 vindt de uitreiking van de Shopping Awards 2020 plaats. En dit jaar zijn wij, Willie.nl, genomineerd voor de Shopping Awards in de categorie Persoonlijke verzorging! Deze nominatie was zonder jullie natuurlijk niet gelukt en daar willen we jullie enorm voor bedanken. Op 26 maart gaan wij voor de overwinning, want Willie.nl is natuurlijk de beste in bed!

Shopping Awards

Waarom vinden wij het zo leuk om genomineerd te zijn? Dat komt omdat de shopping awards ieder jaar weer de populairste webshop binnen de digital commerce. Hierbij worden de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van kanalen en de digitale stappen die bedrijven hebben gezet beloond. Nieuw dit jaar is de combinatie van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Deze tellen beiden voor de helft mee in de eindbeoordeling. Hierbij maakt Willie.nl dus kans in de categorie persoonlijke verzorging. Meer weten over de shopping awards? Bekijk hier alle genomineerden.

Waarom Willie.nl?

Natuurlijk denken wij dat wij de shopping award binnen gaan halen. Wij vinden Willie.nl namelijk de beste in bed! Wij zijn namelijk al meer dan 9 jaar een expert op het gebied van Sextoys en andere erotische artikelen. Wij hebben hoge korting op A-merken, zoals Fleshlight, Europe Magic Wand en Womanizer. Onze productinformatie is zeer uitgebreid met in totaal wel meer dan 200.000 reviews. Daarbij hebben wij ook een eigen assortiment met Willie Toys, die aantrekkelijk geprijsd zijn en gemaakt van hoge kwaliteit. Onze kundige klantenservice waarbij geen vraag te gek is, maakt het plaatje compleet. Genoeg reden om de Shopping Award te winnen, toch?

This Post Has One Comment

  1. Mcj Kusters Reply

    Willige is super,leuke producten voor redelijk geld,snelle levering en discreet,zal hier dan ook nog vaker bestellen,ook door vriendelijke klantenservice ,direct en eerlijk,zoals het hoort
    Maak vaak wel anders mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *