Algemeen

Dit is het spannendste Kerstpakket voor hem & haar

Met de Tease + Please cadeauset komen jij en je partner de feestdagen wel door. Het is een fantastisch cadeau waarmee jullie tijdens de seks beiden gestimuleerd worden. Tevens is er voor haar nog een extra stimulatie aanwezig om haar in de stemming te brengen. De Tease + Please cadeauset bestaat uit twee producten van de merken Womanizer en We-Vibe. Beide merken staan bekend om een zeer fraaie design en het gebruik van innovatieve technieken bij hun producten. De kwaliteit van deze producten is dan ook hoog en veel plezier voor jullie beiden is dan ook gegarandeerd. Wat ons betreft is dit dan ook het leukste kerstpakket van het jaar.

De Womanizer Starlet

Dit product is een stimulator en is speciaal bedoeld om de vrouw alvast lekker in de stemming te brengen. Het uiterlijk van deze stimulator is met een afmeting van 8,5 x 5 centimeter mooi compact. Waardoor je de Womanizer Starlet eenvoudig op kunt bergen of mee kunt nemen. Daarnaast is hij verkrijgbaar in enkele opvallende kleuren. Je kunt wellicht discussiëren over het uiterlijk van de Starlet, de werking wordt door zeer veel vrouwen geapprecieerd.

Toen de eerste Womanizer in 2014 op de markt gebracht werd, was dit dan ook een ware revolutie. In tegenstelling tot de klassieke vibrators en stimulators werkt de Starlet niet door middel van trillingen, maar met luchtdruk. Deze luchtdruk vibrator is voorzien van een uniek zuigmondje die over de clitoris moet worden geplaatst. Door middel van luchtdruk zal het zuigmondje zuigende bewegingen maken. Als je gewend bent aan de trillingen van een vibrator, weet je met de Starlet niet wat je overkomt. Je zult enorm genieten van een fantastische stimulatie. Totaal heeft de Starlet 4 standen waarmee je zelf de intensiteit kunt bepalen.

De We-Vibe Match

Als de vrouw door de Starlet lekker in stemming is gebracht kunnen jullie samen het volgende speeltje, gaan uitproberen. De We-Vibe Match is dan ook een echte partner vibrator. Deze partner vibrator is wereldwijd een grote hit. Bij de vrouw wordt namelijk de g-spot en de clitoris optimaal gestimuleerd. Tegelijkertijd blijft er voldoende ruimte over voor penetratie door de man. Tijdens het penetreren zal ook de man extra worden gestimuleerd door de trillingen van de We-Vibe Match.

De We-Vibe heeft een speciale vorm die om de clitoris wordt bevestigd. Hierbij worden de clitoris en g-spot door middel van trillingen intens gestimuleerd. Door de speciale vorm maakt het niet uit welk standje jullie aan het doen zijn. Zowel voor hem als haar zal de Match in alle standjes als prettig worden ervaren. Omdat jullie met de We-Vibe kunnen zorgen voor stimulatie via penetratie en via de trillingen, is de kans groot dat jullie samen tot een hoogtepunt komen.

De intensiteit kan ingesteld worden door een keuze uit 10 verschillende standen. Het is ook mogelijk om de Match uit te proberen onder de douche of als jullie gezamenlijk in bad gaan. Ook deze We-Vibe is namelijk volledig waterdicht. Met de oplader kun je hem heel gemakkelijk opladen. Zo kunnen jullie je ook de rustige dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw vermaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *