Lust

De Hot Octopuss Jett wikkelt zich om je heen!

Hoe test je een Jett als je zelf geen man bent? Makkelijk natuurlijk, je vindt een man die de uitdaging aandurft! In het geval van de nieuwe video van Pleasure Academy zijn er zelfs 2 mannen zo dapper geweest! Lisa geeft de heren volledig de hoofdrol in deze video en het resultaat is een combinatie van persoonlijke ervaringen en verhalen! Leuker krijg je het niet. Hoe benieuwd ben jij naar hun ervaringen? Een heleboel vragen die allemaal op een manier beantwoord kunnen worden, kijk het filmpje!

Na het filmpje gezien te hebben kun je ook nog een kijkje nemen op de social kanalen van Pleasure Academy! Ze hebben een Facebook en Instagram pagina die alle content aankondigt en deelt. Ook het Youtube kanaal zelf is te volgen natuurlijk, maar dat wisten jullie al. Dit kanaal is de beste plek om alle content over nieuwe en spannende toys te vinden dus mis niks!

Is er nou een product die jij getest wil zien worden? Of heb je een vraag voor de Pleasure Academy? Stuur ze een bericht en wie weet komt jouw verzoek voorbij in een nieuwe video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *