Marisa Papen
Verleiden

iLOV muze Marisa Papen in het kort

Insta-celebrity en iLOV muze Marisa Papen duikt ineens overal op. Maar wie is deze interessante beauty? Lees het hieronder in het iLOV vriendenboekje.

 
FavorieiLOV Marisa Papen in het kortte vakantiebestemming: “Hawaii.”

Favoriete hotspot: “L.A., daar kan alles.”

Versiertip: “Ik ben niet zo’n versierder. Het belangrijkste is oogcontact, maar je kunt het niet forceren. Het is een energie die tussen twee personen weerkaatst.”

Levensmotto: “Ik ben op mijn eiland, verzin mijn eigen wereld en ben overal gelukkig.”

Relatie: “Bijna 4 jaar single.”

Maak me wakker voor: “Een goed ontbijt. Thuis eet ik graag yoghurt met cruesli of een omelet. Op reis eet ik liever lokale gerechten.”

Lust is voor mij…: “Iets natuurlijks en dierlijks. Ik laat me liever niet leiden door lust, omdat het soms ook een zwakte is doordat je de realiteit even vergeet. Voor mij is er bij lust ook altijd verliefdheid in het spel.”

Op mijn nachtkastje vind je: “Mijn matras ligt op de grond. Er staat meestal een glas water, mijn laptop en mijn mobiele telefoon.”

Liefde in monogamie of liefde in vrijheid? “Liefde in vrijheid, maar met wederzijds respect en als je goede afspraken maakt, is dat mogelijk. Daar moet je wel sterk voor zijn. Zelf ben ik het nog niet tegengekomen, maar ik weet dat het mogelijk is.”

Liefde of sex? “Liefde, maar in een goede liefdesrelatie kan sex niet ontbreken.”

Kamperen of naar een hotel? “Een mix. Als je kampeert is één dag in een hotel fijn, maar niet altijd. Als ik moet kiezen ga ik voor kamperen, want dan heb je meer vrijheid.

Schilderen of skydiven? “Ik heb volgens mij last van hoogtevrees, dus heb ik nooit geskydived. Ik zou mijn angst willen overwinnen, dus kies ik voor skydiven.”
I love… ? “Mezelf.”

 

TEKST: NATHALIE VAN MEURS
FOTOGRAFIE: STEFAN DEYN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *