Fleshlight-op-vakantie
Ontdekken

Dit is het Hoogtepunt van je Vakantie

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent waarschijnlijk dat je binnenkort op reis gaat. Weet jij al waar je naar toe gaat? En hoe lang de reis gaat duren? Wat je in ieder geval wel moet weten, is dat er speciale Fleshlights zijn voor op vakantie. De Fleshlight Flight en de Fleshlight Quickshot zijn namelijk compacter dan de normale exemplaren. Hierdoor nemen ze minder ruimte in je koffer in. Waar je reis ook naartoe gaat, first thing to pack: Een fleshlight.

Have a Good Flight

Het eerste Fleshlight exemplaar die geschikt is voor op reis, is de Fleshlight Flight. Het reisgevoel krijg je al helemaal als je naar de naam van deze masturbator kijkt. De Flight is compacter vormgegeven, maar heeft nog wel veel weg van het zaklamp design. Hierdoor is de sleeve van de masturbator van dusdanige lengte, dat de stimulatie hetzelfde is als bij een normale Fleshlight. De structuur van de Flight is uniek ten opzichte van de andere Fleshlights. De doorzichtige behuizing, zorgt hierbij voor een stukje extra spanning. Met behulp van de draaidop is het met de Flight ook mogelijk om de druk in de Fleshlight op te voeren. Kies je voor de Fleshlight Flight, kies je voor de kwaliteit die past bij Fleshlight. Als deze masturbator in je koffer zit, heb jij sowieso een goede vlucht.

Take a Quickshot

Denk je nou, die Fleshlight Flight, die is me te groot. Ik pak liever 3 zwembroeken extra in. Dan kan je altijd nog kiezen voor de Fleshlight Quick Shot. De Quick Shot is namelijk de kleinste Fleshlight die er bestaat. De masturbator is voorzien van twee open einden, waardoor je deze over de lengte van de penis kan bewegen. Hierdoor heb je nog steeds het optimale Fleshlight gevoel, alleen dan in een handzaam formaat. De Fleshlight Quick Shot, is zelfs zo klein dat hij makkelijk in je handbagage kan. Tijdens de vlucht neem je de masturbator even mee naar de wc en voor je het weet ben je lid van de Mile High Club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *