Lust

Het jachtseizoen voor mannen is geopend!

Het jachtseizoen? Dat heb je goed gelezen! Vorige week kregen de vrouwen tips van de Pleasure Academy. Deze week krijgen mannen tips om hun zoektocht naar de liefde te verbeteren! Wat maakt een man aantrekkelijk of mysterieus? Voor sommige gebeurt het vanzelf met looks, anderen kunnen nog wat hulp gebruiken met de vlotte babbel. Welke van de twee je ook bent, het is altijd leuk om een nieuwe video te kijken!

Versieren voor hem

Waar de vrouwen de afwachtende rol vast kan houden, hebben mannen meer succes bij een jacht. Hoe kun je dus beter overkomen bij de dames? Het is natuurlijk een spelletje dat gespeeld moet worden. Het bewijzen van je interesse en oprechtheid in je doelwit is het belangrijkste. Wat als wij je nou vertellen dat dat niet het belangrijkst is? Als het keer op keer niet lukt is het misschien tijd om te bedenken wat er mis gaat bij alle pogingen.

Het bekijken van deze video kan je daar misschien mee helpen! Inzicht van Lisa plus de tips die ze geeft kunnen menig man van leren! Het combineren van deze kennis met de tips van vorige week zal je een heel nieuw inzicht geven in de wereld van het jagen! Daarom zeggen wij: Kijk de video’s en veel succes komend jachtseizoen!

Het Pleasure Academy jachtseizoen

Natuurlijk is het geven van versiertips niet het enige wat de Pleasure Academy doet. Er komt elke week een nieuwe video uit op vrijdag. Soms gaan ze over bepaalde volwassen toys, andere video’s trekken ze de stad in om de mensen te vragen wat ze ergens van vinden. Als laatste zijn er natuurlijk ook nog de studiovideo’s waarin er gepraat wordt over seksueel gerelateerde onderwerpen of taboe’s! Wil jij hier niks van missen? Dat begrijpen wij maar al te goed! Volg daarom het Facebook en Instagram kanaal van de Pleasure Academy om al het laatste nieuws mee te krijgen!

Heb je misschien nog leuke ideeën voor een nieuwe video? Dat mag je natuurlijk ook altijd opsturen! Veel kijkplezier en tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *