LELO Lyla 2
Lust

Maak kennis met deze nieuwe Design-vibrator

Voor vrouwen en nieuwsgierige koppels met oog voor detail

HeLELO Lyla 2t bekende merk LELO heeft iets nieuws op de markt gebracht, namelijk de Lyla™ 2 Design Edition. Dat klinkt als een hele mond vol, maar in feite is het een subtiel vormgegeven ei-vibrator. Perfect voor vrouwen die een klassieke vibrator nog ‘too much’ vinden, en rustig willen ontdekken wat bij ze past. Ook voor koppels is deze vibrator erg interessant. Dit komt mede door de handige afstandsbediening. Met andere woorden: een avondje uit is nooit meer hetzelfde ;).
Goed om te weten: Er is geen enkele ander ‘massage-apparaat’ dat zoveel verschillende eigenschappen heeft als de Lyla™ 2 Design Edition. Alleen het design is al een lust voor het oog, maar wat dacht je van de drie verschillende manieren om de afstandsbediening te bedienen? Of het feit dat het speeltje een reikwijdte van meer dan dertig meter heeft (wij kunnen heel wat leuke scenario’s bedenken)? Ook handig: de Lyla™ 2 Design Edition is muisstil, best handig in het geval van huisgenoten en dunne muren. De batterij laad je in no time weer op en de afstandsbediening heeft maar twee kleine batterijen nodig.

Net een duikboot
De Lyla™ 2 Design Edition is net zo waterdicht als een duikboot: je kunt er niet alleen mee onder de douche, maar ook mee in bad! Wedden dat jij je badeendjes in no time aan de kant schuift? Dit is je nieuwe favoriete partner onder water. Vergeet ook de zonnige vakanties met je lover niet. Zon, zwembad, de Lyla™ 2 Design Edition en jullie samen…

Bestel één van de drie kleuren Lyla™ 2 Design Edition met gratis tas en glijmiddel cadeau
Goed nieuws: als je nu een LELO-product aanschaft, haal je niet alleen heel wat plezier in huis. Je krijgt nu ook een gratis LELO-tas mét glijmiddel kado. Zeg nou zelf: dit kan je toch niet laten staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *