Ontdekken

Maak kennis met Good Vibrations, het leukste sexspeeltjesprogramma van Nederland

Op sexspeeltjes rust nogal een taboe, maar dat is helemaal niet nodig. In Willie.nl’s online programma Good Vibrations is een amateurpanel van stellen en vriendinnen goudeerlijk over de laatste musthaves voor in de slaapkamer. Voor de eerste aflevering heeft het panel de Womanizer Pro getest. Bereid je voor op grappige situaties en openhartige gesprekken.

Het beste advies krijg je natuurlijk van je vrienden, dus in elke aflevering bespreken stellen, vrienden en vriendinnen een ander getest sexspeeltje. De besproken apparaten zorgen voor pure stimulatie, oftewel: good vibrations. Onder het genot van een gin-tonic vertelt ons testpanel over hun ervaringen met het desbetreffende speeltje. Laat je inspireren door ervaringen van echte mensen.

Van de eerste indruk tot het eindoordeel: het panel voorziet je van een eerlijke recensie van het geteste product. Vragen als ‘Is de verpakking wel discreet genoeg?’ of ‘Kan ik dit ook met een bedpartner gebruiken’ worden allemaal, soms met rode wangen en wat gegiechel, beantwoord. Kortom: nadat je deze aflevering hebt gekeken weet je precies of dit een item is dat bij je past. Handig!

Good Vibrations aflevering 1: Womanizer Pro

De eerste toy die aan bod komt is gekomen is de Womanizer Pro. Een formidabele trilmachine die zijn naam eer aan doet. De Don Juan onder de gadgets kreeg niets dan lovende kritieken, en terecht. Het apparaat is ontworpen om de clitoris te stimuleren en dat is precies wat ‘ie doet. Ook mannen moeten eerlijk toegeven dat ze hun partner met behulp van deze vibrator een dijentrillend orgasme kunnen bezorgen. Iedereen kan dus aan de slag met de Womanizer Pro. Wat wil je nog meer?

De eindstand is duidelijk: of je nu meer pit nodig hebt in de slaapkamer, of je one-night-stand wilt verrassen met een orgasme van jewelste: de Womanizer Pro is je bbf (best bedroom friend).

Good Vibrations aflevering 2: FleshlightGood Vibrations met de Fleshlight

De Fleshlight is de bestverkochte mannentoy ter wereld. Niet gek, want als je het speeltje gebruikt, voelt het aan als huid-op-huidcontact. Precies wat je wilt. Nog beter: er zijn verschillende modellen beschikbaar, compleet met handtekening. Wat vonden de mannen uit ons testpanel ervan? Zet je schrap voor aflevering 2 van Good Vibrations.

Good Vibrations met de Europe magic wandGood Vibrations aflevering 3: Europe Magic Wand

Niet voor niets wordt de Europe Magic Wand zelfs in series zoals Love (Netflix) en films gebruikt als hét apparaat om een orgasme mee te bereiken. Zelfs sextherapeuten zweren erbij. Aangezien de Magic Wand een massage-apparaat en vibrator in één is, kan je met dit magische speeltje bijna moeiteloos een intens orgasme bereiken. Of meerdere. Kijk aflevering 3 om erachter te komen wat koppels en single vrouwen hebben ervaren toen ze deze powertool gebruikten.
Good Vibrations met de Pulse
Good Vibrations aflevering 4: Pulse

De Pulse-stimulator is beschikbaar in verschillende modellen: voor zowel solo- als duogebruik. Wat de Pulse bijzonder en eigentijds maakt, is het vermogen om mannen tot een orgasme te brengen, zelfs bij erectiestoornissen. Ben je al nieuwsgierig? Klik dan op deze link om te zien hoe ‘ie werkt. Houd deze aflevering zeker in de gaten als je meer informatie van betrouwbare proefpersonen wilt horen.

Good Vibrations met het SAFE enjoy together pakketGood Vibrations aflevering 5: Safe Enjoy Together Giftbox

Je sexleven is geweldig, maar je weet dat er nog meer mogelijk is. Voilà, de Safe Enjoy Together Giftbox, voor hem én haar. Met een cockring, een duo-cockring waarmee ook zij plezier beleeft en glijmiddel is dit de set voor koppels die toe zijn aan iets nieuws en niet kunnen wachten om met wat nieuwe toys aan de slag te gaan. Hoe de stellen uit ons testpanel het vonden? Dat zie je binnenkort.

Voor de Womanizer, Fleshlight, Europe Magic Wand, Pulse, het Safe Enjoy Together-pakket en meer sexspeeltjes kan je terecht op Willie.nl, ‘De beste in bed!’

Bekijk de nieuwe afleveringen van Good Vibrations vanaf 1 september hier op iLOV magazine.

 

Bekijk hier vast Good Vibrations aflevering 1 met de Womanizer Pro

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *