Ontdekken

Marisa Papen beleeft heftige momenten in Egypte

Marisa Papen heeft een hachelijk avontuur meegemaakt tijdens haar verblijf in Egypte. Het Vlaamse naaktmodel, die eerder ook in evakostuum te bewonderen was in iLOV Magazine, werd in een Egyptische tempel gearresteerd omdat ze daar bezig was met een pikante fotoshoot. Samen met haar fotograaf Jesse belande ze op een plek waar de rillingen van over je rug lopen.

Enge momenten
Op haar site schrijft Marisa dat ze in een cel terechtkwam die vol zat met ongeveer twintig mensen. Sommigen lagen bewusteloos op de vloer, anderen hadden bloederige wonden en zaten te schreeuwen. Op een gegeven moment kwam er zelfs iemand binnen die eruitzag alsof hij een schotwond in zijn hoofd had.

Voor de rechter
Gelukkig liep alles met een sisser af voor de twee avonturiers. De foto’s die Jesse had gemaakt van Marisa wist hij te verwijderen voordat de Egyptische justitie ze in beslag kon nemen. Dankzij het ontbreken van fotografisch bewijs wist Marisa het verhaal voor de rechter zo af te zwakken dat zij en Jesse er uiteindelijk met een waarschuwing vanaf kwamen.

Lees hier het eerdere interview in iLOV magazine met Marisa Papen over haar ‘island way of life.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *