Ontdekken

Meet your new best friend: Womanizer 2GO

Zonder rechtstreeks contact een intens orgasme? Het kan, met de Womanizer.

Ben je op zoek naar een fijn seksspeeltje dat jou in no time een climax bezorgt, maar raak je wel een beetje uitgekeken op producten die vibreren? Dan móet je de Womanizer Pro eens proberen. Dit speeltje brengt je op een heel andere manier naar de zevende hemel: in plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maakt de Womanizer Pro gebruik van luchtdruk. Als je je clitoris vlak voor de opening plaatst, zal deze je gevoelige plekje zachtjes naar binnen zuigen en je door middel van luchtdrukpulsaties optimaal bevredigen. De Womanizer zorgt voor een intense stimulatie zonder rechtstreeks contact, een behoorlijk revolutionaire uitvinding. Het is dan ook niet gek dat luchtdrukstimulatie dé sextoy-trend van het moment is.

Womanizer 2GO: voor avontuurlijke vrouwen on the go

Klinkt best spannend, toch? Nou.. Het kan nóg spannender. Voor vrouwen die altijd on the go zijn en wel van een avontuurtje onderweg houden, heeft Womanizer een nieuwe variant op de markt gebracht: de Womanizer 2GO. Deze discrete versie van de Womanizer Pro heeft het uiterlijk van een lipstick, maar wel hetzelfde zuigmondje. Zo kun je de Womanizer altijd mee op reis nemen, zonder dat iemand het doorheeft.

“En gebruiken zonder dat iemand je betrapt?”, horen we je denken. Dat is ook geen probleem. De Womanizer 2GO heeft maar liefst zes verschillende standen die je met één druk op de knop kunt bedienen en is dankzij de silent mode fluisterstil. Voor avontuurlijke vrouwen die ervan houden de grens op te zoeken, is dit speeltje dus de perfecte uitkomst. Heb jij bijvoorbeeld een wintersportvakantie geboekt? Gebruik ‘m dan stiekem eens op de piste. Zo weet je zeker dat je warm blijft, daar hoog in de bergen. Ga je samen met je partner op skivakantie? Surprise, it’s time to spice things up! De Womanizer 2GO is een leuk cadeautje voor jouw avontuurlijke vriendin en kan jullie intieme moment in de skilift naar een nieuw hoogtepunt brengen. Dat maakt het skiën wel extra spannend, maar ze zal nog nooit zo soepel de berg zijn afgegleden (sorry, we moesten ‘m maken!).

100% Waterproof

Voor de vrouwen die liever de kou ontvluchten en een ultieme chillvakantie aan het zwembad spenderen: niet getreurd! De Womanizer 2GO is 100% waterproof. Dit betekent dat je hem niet alleen thuis in bad of onder de douche kunt gebruiken, maar ook in het zwembad. Het is een bekend feit dat koppels die lekker met elkaar stoeien, betere seks hebben. Dus vind een leeg zwembad en doe eens gek; voorspel in de frisse buitenlucht is hartstikke spannend. En dat is precies waar dit speeltje zich goed voor leent. Ben je er uiteindelijk helemaal verknocht aan geraakt? De batterij heeft een gebruikstijd van vier uur en is daarna weer gemakkelijk en snel op te laden via het bijgeleverde USB-kabeltje.

Alle soort en maten

Avontuurlijk, spannend, relaxed of initiatiefrijk: de Womanizer spreekt alle vrouwen aan. En die komen natuurlijk in verschillende vormen en maten, nét als de clitoris. Zo heb je de kleine clitoris, de grote, de kittelaar die zich verschuilt tussen de schaamlippen of juist iets meer naar buiten gevormd is. Dankzij de twee opzetstukken die bij de Womanizer 2GO worden geleverd, kan iedere vrouw een fijn orgasme beleven. Opzetstuk Regular bedient de clitoris van normale grootte en maat XL is geschikt voor de grotere clitoris. Wist je dat, dankzij vrouwelijke hormonen, de grootte van een clitoris gedurende het leven varieert? Zo kan de clitoris op 35-jarige leeftijd tot wel vier keer groter zijn dan tijdens de pubertijd.
Twijfel je nog steeds? Dan heeft Womanizer de laatste wapenfeiten voor je achter de hand. Womanizer is de allereerste speler op de markt van innovative pleasure air. Dankzij deze vorm van luchtdruk pulsatie vindt nooit overstimulatie van de clitoris plaats en dit heeft geresulteerd in een testpanel dat unaniem stelde een nieuw soort orgasme te ervaren. 100% van de testers gaf aan de Womanizer een uniek product te vinden en ruim 73% beleefde meerdere orgasmes dankzij de gebruikte technologie. Dus, wat let je?!

Je kunt de Womanizer 2GO nu bestellen op Willie.nl. Geniet ervan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *