iLOV Dating met Mai Verbij
Ontdekken

De nieuwe editie van iLOV magazine is uit

Normaal ben je gewend hier een stukje te lezen van onze vaste hoofdredacteur Stephanie Hulleman. Maar deze keer zal ik, Kayleigh Assenberg, deze leuke taak voor één keer van haar overnemen. Dit magazine staat in het teken van “DATEN” met onze muze Mai Verbij. En wees nou eerlijk, daten is toch gewoon het allerleukste wat er is? Hoewel veel mensen zullen zeggen dat zomer hun favorieten seizoen is, ben ik toch echt een winterfan. Ik hou van schaatsen met een grote sjaal om en een muts op, ik hou van warme chocolademelk en ik hou van die mooie romantische lichtjes in de donkere steden en dorpjes.

De liefde van je leven vinden is voor veel mensen een heuse speurtocht. We hebben allemaal wel een eisenlijst waar we onze date terecht of onterecht te snel op afkeuren. Ben jij altijd zenuwachtig voordat je op date gaat, of ben jij de kalmte zelf? In deze editie zullen we je tips geven voor een goede eerste indruk. Wanneer weet je nou of iemand “de ware” voor je is, en hoort liefde altijd perfect te zijn? Dit zijn toch wel vragen waar we allemaal weleens mee zitten. Je kunt in deze editie ontdekken hoe je jouw partner eens goed kunt verassen met een spannende avond. Soms vergeten we weleens dat alles wat we aandacht geven ook echt groeit. Mijn allergrootste tip voor deze herfst en winter is dan ook voor jullie: zorg dat je aan diegene waar je ontzettend dol op bent vertelt en laat zien wat hij of zij voor jou betekent!

Je kunt ook lekker lachen, want we hebben de tien meest rampzalige dates voor je op een rij gezet. Zoek een mooi warm plekje uit en geniet van alle leuke artikelen die we speciaal voor jou hebben gemaakt. Deze winter hoef je je absoluut niet te vervelen, er is tijdens deze kou meer te doen! Er staat ook een spannend verhaal van Shespot.nl op je te wachten.

Het iLOV magazine krijg je cadeau bij alle bestellingen bij Willie.nl en Condoomfabriek.nl, of je kunt het hier bestellen.

Ik wens je heel veel plezier met deze iLOV-editie!

LIEFS, KAYLEIGH ASSENBERG
iLOV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *