Algemeen

Oehhhh wat gevoelig en lekker

TepelzuigertjesIk heb zulke gevoelige tepels, één aanraking en ik ben gelijk in the mood. Mijn man weet dit en maakt daar dan ook gretig gebruik van. Ik kom thuis na een lange dag werken, en al kokend in de keuken
verrast hij me met een klein pakje. Ik pak het uit, tepelzuigertjes? ‘Wat zijn dat nou weer?’ vraag ik verbaasd. ‘Het woord zegt het al schat’ antwoord hij. Ik maak het open en zie twee fluorescerend roze knoppen. Ik moet eigenlijk denken aan twee deurknopjes maar dat spreek ik niet hardop uit.

‘Probeer ze eens’, zegt mijn man. Ik moet er niet aan denken, maar vooruit, de vrolijk roze ogende genot zuigertjes overtuigen me. Ze zijn heel soepel en makkelijk in te drukken. Met dat ik er één op mijn tepel zet ontspan ik direct na deze drukke dag, wat een genot!! Dit is echt heel lekker… Ik krijg gelijk zin en mijn man dringt aan het eten af te zetten en lekker naar boven te gaan.

Eenmaal boven zet hij de andere voorzichtig erop. ‘Makkelijk zeg, dit gaat soepel.’ Ik kreun zachtjes en wat volgde was een heerlijke bedscene. Halverwege haalde mijn man er een af en likte heel voorzichtig aan mijn tepel, ‘oehhhh wat gevoelig en lekker’ kreun ik zachtjes. Ik weet zeker dat dit cadeautje vaker gebruikt gaat worden, heerlijk ontspannen ultiem genot. Het verwijderen van de tepelzuigertjes was simpel en ging makkelijk, ondanks dat een tepel best lang vacuüm was gezogen, deed dit ook helemaal geen zeer.

Tepel zuigertjes –  bij Willie.nl

Pluspunten: makkelijk in gebruik, goedkoop
Minpunten: de felle kleur is apart, eerste aanblik even wennen

Ontwerp: 7
Gebruiksvriendelijkheid: 9
Funtionaliteit: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Eindoordeel: 9-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *