Ontdek, speel en geniet met een sextoy set

Voor wie zich graag laat verrassen en verleiden, is een sextoy set een absolute aanrader. Vooral voor stellen is een sextoy set een interessante aankoop. Veel sets bevatten namelijk speeltjes die zijn gericht op het genot van zowel haar als hem. Omdat elke set weer andere soorten speeltjes bevat, is het altijd een aankoop die zich al spelend en genietend laat ontdekken. En dat is precies wat seks spannend maakt! 

Sets voor stellen

Sets zoals de Zoete passie bullet kit bijvoorbeeld, zijn specifiek gemaakt voor stellen. Daarin vind je verschillende manieren om de clitoris te stimuleren. Ook de Flirty sexset is bedoeld voor met z’n tweeën. Deze is te koop in de kleuren roze, rood en paars en bevat cockringen, vingersleeves, anaalplugs en een vibrerende bullet. Als je samen met je partner een nog uitgebreider pakket zoekt, kunnen jullie voor de Mystieke schatten set gaan. Daarin zitten ook nog geisha ballen. Voor het neerzetten van een mystieke, erotische sfeer is het Masquerade party pakket de beste keus. Deze is gevuld met onder andere een masker en gouden handboeien.

Instructie- en trainingspakket

Voor wie nieuwe werelden van genot wil ontdekken, zijn er instructie- en trainingspakketten te koop. Het instructiepakket voor anale seks neemt je mee op ontdekkingsreis met een plug, kralen, glijmiddel, toycleaner en een instructie-dvd. Ook voor andere seksuele handelingen zijn instructie pakketten verkrijgbaar. Een andere optie is het Bekkenbodem trainingspakket. De bedoeling daarvan is het trainen van de bekkenbodemspieren. De vagina zal daardoor strakker worden en orgasmes kunnen beter onder controle gehouden worden.

Cadeautip

Wie op zoek is naar een origineel cadeautje, zou voor de Safe enjoy together giftbox kunnen gaan. Deze is gevuld met glijmiddel en twee verschillende soorten cockringen die elk op eigen wijze de clitoris stimuleren tijdens de seks. Het testpanel van Good Vibrations heeft deze spannende cadeaubox uitgebreid besproken in aflevering vijf. Zij zijn helemaal overtuigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *