Womanizer Pro
Lust

Part 2 Womanizer Pro: Sextoy of Kunstwerk?

Waarom is de Womanizer Pro nou écht een must-have voor in de slaapkamer?

“Eigenlijk is de Womanizer Pro geen echte vibrator, want het draait om unieke, indirecte clitorale stimulatie. En met uniek bedoel ik het soort stimulatie waar veel vrouwen behoefte aan hebben, omdat de Womanizer geen contact maakt met je clitoris. Als je op zoek bent naar een speeltje dat effectief en efficiënt is, is dit de beste keuze die je kunt maken!” – Amerikaans seksuoloog Emily Morse

Ben je langer dan gemiddeld, of gewoon niet zo lenig? Dan is de Womanizer Plus Size de beste optie voor jou. Door het langere handvat hoef je geen extra inspanning te verrichten om de juiste hoeken te vinden. Heb je extra tijd om te ontspannen en puur te genieten zo lang je maar wilt – de batterij van de Womanizer Plus Size gaat wel 240 minuten mee.

Modebewust ingesteld? Geen probleem! Je kunt kiezen uit negen verschillende kleurencombinaties – van stoere luipaardprint tot chique goud.

Duidelijke cijfers

Mocht je nog niet overtuigd zijn (wat we ons niet kunnen voorstellen), dan zetten we de cijfers nog even voor je op een rij. Womanizer startte onlangs een onderzoek onder 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Daaruit bleken onder andere de volgende resultaten:

  • 73% van de Womanizer Pro-gebruikers ervaart meervoudige orgasmes.
  • 76% ervaart een buitengewoon intens orgasme.
  • 63% stelt dat gebruik van Womanizer Pro een compleet nieuwe seksuele ervaring met zich meebrengt.
  • 98% geeft aan dat ze een Womanizer Pro op het nachtkastje wilt.
  • 100% (ja, echt!) omschrijft de Womanizer Pro als een uniek product.

Ga voor meer informatie naar Willie.nl/Womanizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *