Pleasure Academy test: de meest bizarre condoomsmaakjes

Veilig vrijen zonder dat het condoom de moodkiller van de avond wordt? Daar is iets heel simpels op te bedenken: een condoom met een smaakje! Zo houd je het intiem, spannend én ook nog eens heel erg leuk. Geen idee welk smaakje je moet kiezen? Bekijk dan nu de laatste aflevering van Pleasure Academy met Linda de Munck.

In deze spiksplinternieuwe video test het paneel de meest uiteenlopende smaken. Van appel en sinaasappel tot aardbeientaart en pina colada: blijkbaar heb je er tegenwoordig écht heel veel. Benieuwd welke in de smaak vallen (‘deze vind ik heel erg lekker’) en welke niet (‘een beetje vaseline-achtig’)? Bekijk dan direct de video. Over smaak valt immers niet te twisten.

Enne, smaakt dat naar meer? Abonneer je dan nu op Pleasure Academy met Linda de Munck: het nieuwe YouTube-kanaal van iLOV Magazine. Wekelijks verschijnen hier de leukste video’s met het laatste nieuws op het gebied van liefde, seks en relaties. Zo bespreekt Linda de nieuwste sekstrends, test ze speeltjes uit en gaat ze de discussie met man, vrouw en manvrouw aan over de nieuwste seksontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *