satisfyer-penguin-black-friday
Ontdekken

Exclusieve Satisfyer Penguin Aanbieding Tijdens Black Friday

De Satisfyer Penguin is een luchtdruk vibrator van het merk Satisfyer Pro. Als je kijkt naar het zwart met witte uiterlijk en de vorm dan is past deze helemaal bij de naam en is het een schattige toevoeging aan je nachtkastje. Liefde op het eerste gezicht bi j deze luchtdruk vibrator. Maar als je de Satisfyer Penguin hebt geprobeerd, dan ben je helemaal tot over je oren verliefd. We kunnen bijna wel garanderen dat je daarna nooit meer zonder wilt. De Satisfyer Penguin is normaal verkrijgbaar voor € 47,95 maar tijdens het Black Friday Festival, met 60% korting, nog maar €19,95!

Heerlijk hoogtepunt

Deze clitoris vibrator heeft 11 standen waardoor je kan kiezen welke stand voor jou het meeste genot geeft. Je zet de kop van de Penguin over de clitoris en de luchtdruk stimulatie zorgt ervoor dat je intens geniet. Het brengt je tot een heerlijk hoogtepunt en er zullen er daarna nog velen volgen. De luchtdruk stimulatie zorgt ervoor dat de clitoris zo gestimuleerd wordt, dat je gegarandeerd tot een orgasme komt. De vibrator is makkelijk in de hand te houden en oplaadbaar waardoor je eindeloos kunt genieten. Daarnaast is de vibrator fluisterstil waardoor je hem nauwelijks hoort, het enige geluid wat dus uit de slaapkamer komt is het geluid van jouw genot. En niet alleen uit de slaapkamer want deze clitoris vibrator is waterdicht. Het is een genot om mee te nemen voor een heerlijk hoogtepunt tijdens een ontspannend bad of voor extra genot onder de douche. Het maakt niet uit waar je de vibrator gebruikt want elk hoogtepunt is puur genieten met deze clitoris vibrator.

Black Friday Festival

Op Black Friday stunt ook Willie.nl met prijzen waardoor je nog goedkoper kan genieten van de lekkerste speeltjes van A-Merken. Tijdens het Black Friday Festival zijn er verschillende tijdelijke acties voor jouw ultieme genot. Het Black Friday Festival duurt bij Willie.nl dus niet 1 dag maar bijna een hele maand, dus extra veel tijd om voordelig te shoppen. Deze luchtdruk vibrator is tijdens het Black Friday Festival met ruim 60% korting te bestellen als cadeautje voor jezelf. Maar misschien is het nog wel beter om je partner te verrassen met de Satisfyer Penguin. Naast de Satisfyer Penguin, is ook de Satisfyer Pro verkrijgbaar met een aanzienlijke korting. Ideaal om nu alvast in huis te halen en straks onder de schoorsteen of kerstboom te leggen. Alles is mogelijk dankzij de aantrekkelijke prijs van deze luchtdruk vibrator tijdens het Black Friday Festival. De Satisfyer Penguin is met ruim 60% korting van €47,95 voor € 19,95 exclusief bij Willie.nl te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *