Ontdekken

Sexting op een heel nieuw level: We-Connect van We-Vibe

Zijn jij of je lief vaak op zakenreis of heb je een lover op afstand? Dan weet je waarschijnlijk alles van stoute berichtjes, sexy foto’s en intieme Skype-sessies. Om de momenten met je geliefde-op-afstand leuker (en draaglijker) te maken, heeft We-Vibe niet alleen hele spannende producten, maar ook een app die het mogelijk maakt om intiem te zijn met je lief. Maak kennis met sexting on another level met We-Connect.

Laat de wereld niet in de weg van jullie passie staan

Met de We-Connect-app is het mogelijk om het seksspeeltje van je partner op afstand te bedienen. Zo lijkt het net alsof jullie echt bij elkaar zijn. Hebben jullie allebei een We-Vibe speeltje? Mooi! Zo heb je niet alleen de volledige controle over de toy van je partner, maar ook over zijn of haar genot. Met de We-Connect-app zijn er heel veel manieren waarop je jouw partner kan teasen en pleasen. Speel bijvoorbeeld met je geliefde door de vibraties van zijn of haar toy te intensiveren, of maak het extra spannend door er een sexy filmpje bij te sturen.

Zo werkt de We-Connect-app:

Connect met je partner en jullie seksspeeltje via de app en speel met elkaar, waar ter wereld jullie je ook bevinden; vanuit een andere kamer of zelfs vanaf een ander continent.

Bestuur elkaars We-Vibe product of  bespreek samen wat jullie willen. Bouw de spanning op door de vibraties te intensiveren of elkaar spraakberichten, apps of videobeelden te sturen.

Verras je partner door een eigen ritme te creëren via Touch Mode, je hebt de vibraties dan helemaal zelf in de hand. Of koppel de vibraties aan jullie gezamenlijke, sexy playlist via Beat Mode.

Heb je nog geen We-Vibe speeltje? Niet getreurd: We-Vibe heeft veel leuke producten voor hem, haar of koppels en je kunt ze allemaal koppelen aan de We-Connect app. We zetten de leukste voor je op rij.

Ga samen op ontdekkingsreis

SYNC. Geen lichaam is hetzelfde, en daarom heeft We-Vibe ‘Sync’ op de markt gebracht. Sync wordt tijdens de seks in de vulva ingebracht en vormt zich naar jouw rondingen en jullie bewegingen. Door de flexibele structuur worden de G-Spot en clitoris altijd gestimuleerd en zelfs wanneer je tijdens de seks van standje wisselt, blijft het speeltje je met de juiste druk stimuleren.

VERGE. Cockrings zijn bedoeld voor langere erecties en heftigere orgasmes. Verge doet daar nog een schepje bovenop door de perineum te stimuleren. Deze erogene zone wordt door middel van lichte druk en vibraties geprikkeld. Gebruik je Verge samen met je partner? Dan kan je partner ook meegenieten van de vibraties.

DITTO. Verken je nieuwe, favoriete plekje met Ditto. Ditto

Scoor de We-Vibe nu op Willie.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *