Sextoy-Verzekeren
Ontdekken

Een sextoy verzekeren? Het kan tegenwoordig!

Je kent het wel, je koopt een (dure) smartphone en wilt er zeker van zijn dat je deze optimaal kunt blijven gebruiken. Daarom wordt er vaak een verzekering afgesloten tegen schade, verlies of diefstal. Als je een smartphone kunt verzekeren, waarom dan niet een sextoy moet Womanizer gedacht hebben. Vanaf nu kun je daarom ook je Womanizer verzekeren.

Waarom zou je je sextoy verzekeren?

Op de producten van Womanizer zit standaard 2 jaar garantie, waarom zou je de sextoy dan ook nog verzekeren? Dat is heel simpel, onder de garantie vallen zaken waar je zelf niets aan kan doen. Als de batterij bijvoorbeeld niet meer oplaadt of het product niet meer goed werkt, krijg je van Womanizer een nieuw exemplaar. Maar wat nou als je de sextoy gebruikt met het verkeerde glijmiddel, of je raakt de sextoy kwijt. In deze gevallen komt de verzekering van pas. Bij elke onvoorziene omstandigheid die zich voordoet, kan je met behulp van de verzekering een nieuwe Womanizer ontvangen.

“Mijn hond is net zo gek op de Womanizer, als ik”

“We hebben vaak klanten die ons schrijven, wiens Womanizers een ongelukkig einde hebben bereikt door externe, vaak bizarre, incidenten – bijvoorbeeld doordat er een hond op heeft gekauwd. Al deze gevallen werden niet gedekt door de garantie. Daarom hadden we de integratie van op verzekeringen gebaseerde beveiligingen al overwogen. Toen Hepster Verzekeringen in contact met ons kwam, waren we enthousiast over het idee en de kans om samen te werken. Dat was de geboorte van onze seksspeeltje-verzekering. “- Johanna Rief, hoofd communicatie bij Womanizer.

Kan ik de sextoy verzekering afsluiten?

Het afsluiten van de verzekering kan heel eenvoudig bij aankoop van de Womanizer. De kosten van de verzekering zijn €20 per jaar. Maar, mocht je enthousiast zijn, je moet nog heel even wachten. Op dit moment wordt de verzekering alleen nog in Duitsland getest. Het is dus nog niet mogelijk om de verzekering in Nederland af te sluiten. Maar wij denken dat het nooit lang zal duren voordat je, ook in Nederland, je sextoy kunt verzekeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *