Romantiek

Mannen Opgelet: Het is Steak & Blowjob Day!

Valentijnsdag is bij iedereen bekend en is toch eigenlijk wel de dag waarbij de vrouw in het zonnetje gezet wordt. De Amerikaanse dj Tom Birdsey was het zat dat Valentijnsdag uitgegroeid is tot een vrouw-verwen-dag en besloot de Steak and BJ-day in het leven te roepen. De Steak en Blowjob day bestaat al velen jaren, maar wil in Nederland nog niet echt van de grond komen. Daarom besteden wij daar vandaag graag wat extra aandacht aan. Het is namelijk de eenvoudigste feestdag van het jaar: Geef een blowjob en bak een lekker biefstukje en je man is tevreden!

Heeft hij het verdiend?

Voor wat hoort wat en dat is ook zo bij Steak & Blowjob day. Vanuit het mannelijk perspectief betekent dit; Heb je je partner tijdens Valentijnsdag verwend? Dan is het vandaag tijd dat jij verwend wordt. Andersom geldt voor de vrouw; Heeft je partner niks gedaan met Valentijnsdag, dan kan jij Steak & Blowjob day ook zeker overslaan. We gaan er even vanuit dat de vrouw tijdens Valentijnsdag wel degelijk verwend is. In dit geval kunnen jullie ook vandaag weer een romantisch avondje plannen. De biefstuk kan je namelijk thuis, maar zeker ook in een restaurant eten. Als jullie thuiskomen en naar de slaapkamer gaan, kan het tweede deel van deze fameuze dag gegeven worden. En zeg nou zelf vrouwen, een lekker blowjob genieten jullie ook van toch?

Steak & Blowjob Day voor Vrijgezellen

Mocht je nou geen partner hebben, kan je natuurlijk ook je eigen steak en blowjob day creëren. Een lekker biefstukje bakken, kan je natuurlijk ook zelf. Paar minuten bruin bakken aan beide zijden en klaar is kees. Maar dan zit je nog met de Blowjob. Ook dat hoeft niet moeilijk te zijn. Bestel gewoon een Willie Toys STROKR en je hebt een ervaring om nooit te vergeten. Absolute aanrader hierbij is de BlowMi masturbator. Deze masturbator heeft onder andere een zuigende werking waardoor een blowjob optimaal wordt nagebootst. Natuurlijk is het zo dat je de masturbator niet vandaag in huis hebt. Maar dan doe je Steak & Blowjob day toch lekker op een andere dag. Je bent vrijgezel, geniet van je vrijheid toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *