Ontdekken

Steamy Windows, Dit Zijn De Perfecte Plekjes Voor Warme Winterseks

De Koude wintermaanden zijn weer in aantocht, maar wat zijn nou de perfecte plekjes om sex te hebben waar jij en je partner het alsnog lekker warm kunnen krijgen? Lees hier alles over de 4 spannendste plekken om tijdens de winter heerlijke sex te hebben.

De Auto

Op een uitgestorven parkeerplaats, niemand anders aanwezig dan jullie twee en een warme auto. Zet de kachel lekker warm en zorg gezamenlijk voor de overige warmte. Zet alle stoelen in een gemakkelijke stand en geniet lekker van elkaar. Spring boven op hem of laat hem boven op jou springen. Wat is er nou spannender dan sex in het openbaar? Zorg er natuurlijk wel voor dat de parkeerplaats echt compleet uitgestorven is want zeg nou zelf, wie wil er nou betrapt worden door een agent die met zijn zaklamp in jouw bezwete gezicht schijnt?

De Keuken

Mocht je het nou toch liever iets meer privé willen hebben dan is de keuken natuurlijk ook een optie. Zij op haar rug over het aanrecht of hij zittend op het aanrecht met haar op schoot. Eindeloze opties in en om de keuken die ervoor zorgen dat jij en jouw partner warm de winter doorkomen en dat ook nog in het comfort van je eigen huis, mits je natuurlijk de keuken van iemand anders gebruikt.

Een Feestje

Overal in de wereld worden speciale feestjes georganiseerd met seksuele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, maar ook aan feestjes bij parenclubs. Bij deze feestjes wordt sex gestimuleerd. Een hete sessie midden op de dansvloer behoort tot de mogelijkheden, maar er zijn ook vaak privéruimtes waar jij je partner en jullie eventuele verovering van die avond, de spannendste dingen kunnen beleven. Klinkt dit nou heel heftig voor je? Dan kan je natuurlijk ook beginnen met het gebruiken van een vibrerend eitje op een feestje of tijdens het stappen.

De Douche

Nog zo’n spannende ruimte die zich bevindt in jouw eigen huis, de badkamer. Warm onder de douche of in het bad. De warme stralen water die gutsen over het lichaam. Hygiënischer kan bijna niet, maar soms is sex in de badkamer niet de makkelijkste of meest praktische manier om je uit te leven met jouw partner. Gun elkaar daarom ook wat tijd of gebruik een beetje glijmiddel. Soms is het niet altijd direct de beste sex, maar oefening baart kunst en dat is ook zeker waar als het gaat over sex onder de warme douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *