Algemeen

Straatvragen over Anale Seks, leveren hilarische reacties op

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is augustus de maand van de anale seks. Er wordt dan ook op allerlei manieren aandacht besteed aan dit onderwerp. Gedurende de hele maand komen er blogs en informatiepagina’s die zorgen voor inspiratie in deze spannende maand. Ook acties op de website zorgen ervoor dat je op nieuwe manieren mee kan doen aan het sexperiment. Dit doen we allemaal omdat wij denken dat anale seks voor iedereen een (spannende) toevoeging van het seksleven kan zijn. Dat kunnen wij nou wel denken, maar misschien denken mensen op straat daar heel anders over. Pleasure Academy zocht het voor ons uit en dit leidde tot interessante en hilarische reacties. Bekijk hieronder het resultaat.

Pleasure Academy Video

“Pegging? Geen idee”

Op de vraag of mensen weten wat rimmen is, kwamen verschillende  antwoorden. Sommige wisten het niet en anderen, antwoorden heel beeldend. “Het is gewoon lekker de tong, hup, tegen de kringspier aan. Erin, eruit, erop, ernaast”.

Op de vraag wat pegging is, is het antwoord “dat de vrouw uitvoert bij de man, wat anders andersom zou gebeuren” toch wel een hele mooie. Vond je deze reacties al leuk? Bekijk dan zeker bovenstaande video voor nog meer leuke reacties. Natuurlijk kan je nog meer video’s vinden op het kanaal van Pleasure Academy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *