Wingman condooms
Ontdekken

Voorkom de grootste dooddoener in de slaapkamer

De hebt een hele leuke vrouw of man op een feestje ontmoet. Jullie zijn al aardig in the mood en kunnen niet van elkaar afblijven. Natuurlijk gaan jullie samen naar huis! Thuis aangekomen, scheuren jullie de kleren van het lijf en belanden jullie in bed. En na het voorspel is het zover: het intens ongemakkelijke geklungel met het condoom.

De grootste dooddoener van het avontuur is het moment dat het niet lukt om het condoom om te doen. Daar lig je dan: in de totale duisternis en op de tast dat verrekte kleine (en veel te strakke) rubbertje op zijn plek proberen te krijgen. ‘Vervelend’ is misschien wel een understatement.

Toch hoeft het vanaf nu niet meer. Introducing: de Wingman!

Wingman: jouw partner in crime voor een onbezorgde vrijpartij

Dankzij de condooms van Wingman worden jouw intieme momentjes met je bedpartner nooit meer ruw onderbroken. De condooms hebben namelijk – en de naam zegt het al – vleugels. Met de vleugels die aan weerszijden van het condoom zijn bevestigd, trek je het rubbertje met één hand en binnen enkele seconden om de penis heen. Dat is gemakkelijk en snel, in zowel de duisternis als op een klaarlichte dag.

Maar dat is niet alles: de condooms van Wingman zijn gemaakt van flexibel en ultradun latex, waardoor het aanvoelt alsof je geen condoom om hebt. Dankzij Wingman blijf je dus met jouw hoofd in de wolken en maak je jouw vrijpartijen intenser dan ooit tevoren.

Morgen in huis

Kun je niet wachten om de condooms uit te proberen? Je koopt Wingman condooms al vanaf 3,45 euro bij Willie.nl of Condoomfabriek.nl. En vandaag voor 23:30 uur besteld, is morgen discreet in huis. Fijne kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *