Vrouwen vertellen waarom een klassieke vibrator altijd een goede keuze is

De klassieke vibrator is eigenlijk altijd goed: handzaam, ontzettend makkelijk in gebruik (lees: je hebt geen gebruiksaanwijzing van 187 pagina’s nodig om je vibrator door te krijgen) en het past altijd makkelijk in je tas. Sommige celebs beweren zelfs dat ze nooit de deur uit gaan zónder hun vibrator, dus deze klassieke variant is een uitkomst. Hieronder vertelt een aantal vrouwen die verschillende klassieke vibrators hebben uitgeprobeerd waarom dit model altijd de goede keuze is. Lees hieronder smeuïge verhalen, eerlijke oordelen en handige links naar de klassieke vibrators waar jij wel meer over zou willen weten.

1. Infrarood Vibrator

“Degene waarbij ik dit fijne product gebruikte, ik ben erotisch masseur, had maar 1 conclusie, verrukkelijk. De warmte en de vibratie brachten haar tot een heerlijk hoogtepunt(en). Eén klein nadeel is de knop om hem te laten werken, maar dat is even wennen.”

2. Lelo Isla

‘Hij is prijzig, maar kan op een heel subtiele manier opgeladen worden, heel handig dat je geen batterijen nodig hebt, en heeft ontzettend veel standjes, echt ideaal. Daarbij kun je hem zo op tafel laten liggen, het is net een kunstobject!’

3. Europe Magic Wand

“‘OMG! Dat was mijn reactie toen ik de wand uit de doos haalde. Wat een reusachtig apparaat. Ik werd er zenuwachtig van en kon alleen nog maar giechelen. Mijn vriend en ik kon niet wachten om het uit te proberen, maar helaas… we hadden beiden nog andere dingen te doen. De hele verdere dag dacht ik aan de wand en aan het genot dat ik ’s avonds zou gaan beleven. Mijn kutje werd gedurende de dag steeds natter. Hans appte me lekkere hete berichtjes door, waardoor ik nog geiler werd. En toen was het zover. Hans zette de grote, witte kop tegen mijn schaamlippen, waardoor ik rilde van genot. Langzaam gleed hij het door naar mijn klitje.
De trillingen trokken door mijn onderbuik en lieten m’n klitje rechtop staan. Mijn g-spot werd gemasseerd van buitenaf. Al bij standje 2 kwam ik schreeuwend klaar. Het orgasme wat ik beleefde was het langste orgasme wat ik ooit gehad had. Mijn lichaam bleef schokken en ik bleef naar adem happen, met een heerlijk duizelig gevoel als resultaat. Hans keek met glimmende, geile ogen naar me. Hij had me nog nooit zo zien klaarkomen. Hij kwam achter me liggen en duwde zijn pik bij me naar binnen. En weer zette hij de kop tegen mijn klit. De wand stond op standje 4 terwijl ik hard geneukt werd. Binnen no time had ik weer een orgasme, en wat voor één. Ik ben spuitend klaargekomen! Dit was voor mij de eerste keer. De wand nam mijn lichaam over en gaf me het ene orgasme na het andere. Na verloop van tijd lag ik zwetend en met rode wangen op bed. Hans lag naast me met een gigantisch grijns op zijn gezicht. Sinds die avond gebruiken we de magic wand regelmatig. En als ik heel eerlijk ben… gebruik ik m ook regelmatig als ik alleen ben. ;)”

4. Lelo Elise 2

“‘Voelt superzacht aan, verrassende vibraties en praktisch geluidloos. Makkelijk schoon te maken. Wel een duur product maar de moeite waard.”

5. Lelo Iris

“‘Elegant ontwerp van hoogwaardig materiaal, geleverd in luxe verpakking. Vorm is goed op het lichaam aangepast waardoor het apparaat comfortabel aanvoelt. De lichte ribbels geven een prettig gevoel bij het aanbrengen van beweging. Fijn dat het apparaat geen batterijen behoeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *