Lust

Waarom de We-Vibe Sync zo goed is voor een relatie

Ieder seksleven heeft zo nu en dan een nieuwe impuls nodig. Zonder sexperimenteren loopt een relatie het risico saai te worden. Om dat te voorkomen is er iets nodig dat een compleet nieuwe dimensie aan genot en fun opent. En dat is precies wat de We-Vibe Sync doet, want stellen kunnen elkaar met deze luxueuze vibrator verleiden, ontdekken en naar ongekende hoogtepunten voeren!

Verleid en ontdek je partner
Wat de We-Vibe Sync zo bijzonder maakt, zijn de op afstand bedienbare opties. Naast een gewone afstandsbediening, kan je ook via een app op je smartphone de toy vanuit de gehele wereld bedienen. Doordat zij de controle uit handen geeft, kan hij in de rol van verleider stappen en haar langzaam steeds meer opwinden. Zo kan je wellicht van elkaar ontdekken dat een dominante en onderdanige rolverdeling in bed goed past binnen de relatie.

Geniet van het lustopwekkende effect
De We-Vibe Sync is de ultieme stimulator voor zowel de clitoris als de g-spot. Door tegelijkertijd de meest gevoelige plekjes te stimuleren, bezorgt hij intens genot. Hij is instelbaar op maar liefst tien verschillende voorgeprogrammeerde vibratiepatronen, of een zelfgemaakte variant. En het mooie is dat de Sync altijd past bij iedereen, en dat hij waterdicht is. Met dit juweeltje onder de partnerspeeltjes kan je dus ook onder de douche stappen of in bad gaan liggen. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *