Algemeen

Het Willie en Womanizer Event met Heleen van Royen een Groot Succes!

Het event werd speciaal door Willie en Womanizer georganiseerd om meer aandacht te vragen voor het vrouwelijk orgasme. Het evenement vond plaats in ‘The Panther Room’ in Mama Kelly Amsterdam. De gasten kregen o.a. een keynote speech van Heleen van Royen. Hierin vertelde zij over haar ervaringen en visie omtrent de seksualiteit van de vrouw en het vrouwelijk orgasme. Heleen is van mening dat vrouwen geëmancipeerder kunnen worden in bed en net als een man hun seksuele behoeftes duidelijker moeten maken en hun orgasme meer moeten leren opeisen. En daar staan Willie en Womanizer natuurlijk volledig achter.

Orgasme Garantie

Ook werd tijdens het event het startsein gegeven voor de gezamenlijke landelijke tv campagne van Willie.nl en Womanizer ‘100% Orgasme Garantie’ op die start op 30-9-19. Dit gebeurde symbolisch door het aansnijden van een spectaculaire Willie taart versierd met heerlijk macarones in Willie kleurtjes.

Gedurende een maand, van 26 september tot 26 oktober, ontvangt men exclusief op Willie.nl bij aankoop van een Womanizer Premium 100% Orgasme Garantie. Dus niet goed, geld terug.

Op deze manier willen we vrouwen over de streep trekken om een Womanizer uit te proberen. Lukt het niet om een orgasme te krijgen met de Womanizer?, dan kun je terugvallen op de Orgasme Garantie en ontvang je het aankoopbedrag terug!

Wil jij de Womanizer Premium ook uitproberen? Bestel de Womanizer Premium hier en ben verzekerd van een orgasme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *